VĚRNOSTNÍ PROGRAM - čím více kávy pijete, tím platíte méně

Pražená zrnková káva GUATEMALA SHB EP Finca La Perla, El Quiche -100% arabica

Pražená zrnková káva GUATEMALA SHB EL Finca La Perla, El Quiche - 100% arabica

Vyzkoušejte čerstvě praženou kávu do Vašeho kávovaru !

Finca La Perla byla založena v roce 1895 rodinou Arenas v departmentu El Quiche. Z celkových 3285 ha je kávovníky osazeno 493 ha. Kávovníky rostou v nadmořských výškách 1200 až 1800 m.n.m.. Proto nesou označení SHB (strictly hard bean). Pěstovanými odrůdami jsou Catuaí, Caturra a Bourbon.

Kávová zrna jsou zpracovány metodou full washed a následné sušení na slunci

V chuti najdeme broskve, hrozny, čaj a citrusy

Score: 83,50 points

 

Varianta
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Kód: 637/80 637/225 637/450 637/100 Zvolte variantu
69 Kč / ks 175 Kč / ks 330 Kč / ks 690 Kč / ks od 69 Kč / ks
Kategorie: KÁVA 100% ARABICA
Pražená zrnková káva GUATEMALA SHB EP Finca La Perla, El Quiche -100% arabica
Novinka Tip

Finca La Perla byla založena v roce 1895 rodinou Arenas v departmentu El Quiche. Z celkových 3285 ha je kávovníky osazeno 493 ha. Kávovníky rostou v nadmořských výškách 1200 až 1800 m.n.m.. Proto nesou označení SHB (strictly hard bean). Pěstovanými odrůdami jsou Catuaí, Caturra a Bourbon.

Po ozbrojeném konfliktu farma poskytovala práci a zázemí mnoho postiženým rodinám, rekonstruovala celé vesnice a podporovala zdravotní kampaně.

Kávová zrna jsou zpracovány metodou full washed a následné sušení na slunci

Ze všech metod zpracování kávy je nejběžnější metoda mytí, při které se často vyrábí káva nejvyšší kvality. Aby to fungovalo správně, vyžaduje to hodně dovednosti a vody. Tímto procesem se vytváří některé z nejlepších (a často nejdražších) káv na světě . 

Chuťový profil: broskve, hrozny, čaj, citrusy

Score: 83,50 points

100% arabica

Zrnkovou kávu vždy dodáváme čerstvě napraženou. Minimální trvanlivost je do 4 měsíců od data výroby.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: